Laden Evenementen

We zijn trots op onze tuin en delen dat graag met geïnteresseerden. We houden, zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, bij voorkeur, de hele activiteit buiten. Tijdens de thee/ koffie wordt een lezing gehouden over het laten ontstaan en het beheer van onze natuurlijke tuin. We maken een rondwandeling over het terrein en staan stil bij soorten en de toepassing ervan.

Ook vragen als ‘Wat komt er bij kijken om thuis een natuurtuin te maken?’ komen aan bod. en dan bedoelen we een tuin waarin flora en fauna, maar ook water en klimaat een plekje krijgen. Hoe kan je een begin maken en wat kan je verwachten van het resultaat?

In onze tuin maak je kennis met de eerste stappen die wij zetten. Van ‘kaal’ weiland tot een eetbare tuin. Een proces waar wij zeker vijf jaar voor zullen uittrekken. Uiteindelijk is een tuin nooit af, maar wijzigingen en aanpassingen worden op termijn onderdeel van het reguliere beheer.

Wist u trouwens dat een natuurlijke tuin onderhoudsarm is? Als je met de natuur gaat meebewegen, zal die een groot deel van het werk doen!

Conradine de Reus heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van groenvoorziening, tuin- en landschap. Kennisdelen is leuk, kom langs! De rondleiding is van 15.00 tot 16.00 uur. De aangeboden consumptie is inbegrepen.

Een tuinadvies voor de eigen tuin kunnen we op afspraak maken. Een plattegrond en foto’s van de locatie is dan nodig. Maak daarvoor apart een afspraak.