Laden Evenementen

Outdoor cooking. Buiten koken met ingrediënten van dicht bij. Samen met je groep maak je een diner in en uit onze eetbare tuin op Texel. Je gaat oogsten, voorbereiden en koken. We kiezen niet de extremen, maar laten je kennismaken met een andere kant van (on)kruid en de smakelijke natuur. Aan de hand van recepten maak je in kleine groepjes ieder een deel van het totale menu. Een verrassend maaltijd! Naast de vondsten uit de natuur zorgen wij voor voldoende Texelse producten, waaronder indien gewenst vlees, om te komen tot een volledige maaltijd. Voor elk wat wils. De bijeenkomst wordt ontspannen en gezellig afgerond met een (h)eerlijke diner aan de lange tafels.

Programma voorstel

16.30 uur ontvangst en kennismaking met koffie/ thee en koek en informatie over eetbare natuur en onze tuin
– verzamelen van ingrediënten onder begeleiding en bereiding van de maaltijd
– diner aan de lange tafel bij voorkeur buiten. (binnenruimte is beschikbaar voor slecht weer)
19.30 uur afronding met koffie/thee

Groep; 8-24 personen, van mei t/ september op afspraak. Outdoor cooking diner – € 47,50 per persoon. De aangeboden consumpties (4 per persoon) zijn inbegrepen.

Voor allergieën raden we aan om eigen producten mee te nemen die verwerkt kunnen worden tijdens de bijeenkomst. Je bent zelf bij de bereiding van de gerechten om toe te zien op de juiste ingrediënten.

Over overleg of nadere informatie mailen  tuin@natuurgoed.org of bellen 06 -23 80 77 94.

 

Tot ziens in Oosterend,

Conradine en Siem

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

Deel dit evenement, kies je platform!