Laden Evenementen

Outdoor cooking. Buiten koken en ook nog direct uit de natuur, je maakt een diner of lunch in en uit onze eetbare tuin op Texel. Je gaat aan de slag in de natuurtuin en koken met (on)kruiden. We vinden eetbare kruiden en groenten, die gebruiken we om een net even andere maaltijd te maken. We kiezen niet de extremen, maar laten je kennismaken met een andere kant van (on)kruid en eten uit de natuur. Onder begeleiding ga je zoeken, oogsten en de maaltijd voorbereiden en koken op onze buitenkeuken. Aan de hand van recepten maak je in kleine groepjes ieder een deel van het totale menu. Een verrassend maaltijd! Naast de vondsten uit de natuur zorgen wij voor voldoende Texelse producten, waaronder vlees, om te komen tot een volledige maaltijd. Voor elk wat wils. De bijeenkomst wordt ontspannen en gezellig afgerond met een (h)eerlijke diner aan de lange tafels.

Programma voorstel

16.30 uur ontvangst met koffie/ thee en koek en informatie over eetbare natuur
16.50 uur verzamelen kruiden en voorbereiden en bereiden van de maaltijd
18.30 uur aan tafel voor het driegangendiner
19.30 uur koffie/thee na

Groep; 8-24 personen, op maandag t/m vrijdag van mei t/ september. Outdoor cooking diner – € 39,50 per persoon. De aangeboden consumpties (4 per persoon) zijn inbegrepen.

Over overleg of nadere informatie kunt u  mailen  uit@natuurgoed.org of bellen 06 -23 80 77 94.

Tot ziens in Oosterend,

Conradine en Siem

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis