Laden Evenementen

Op bezoek in onze eetbare natuurtuin of voedselbos. Je bent welkom op ons terrein, een plek waar het heerlijk toeven is met zowel eetbare gewassen als een passende architectuur is. Zie het als voorbeeldtuin die ontstaan is door een mix van invloeden.  Uit de permacultuur lerende we de permanente planten en bedekking van de grond. Uit de de stroming van de voedselbossen komt het werken met meerdere lagen eetbare gewassen. Uit de tuinarchitectuur pasten we de zichtlijnen, open en gesloten plekken en bomenrijen toe. Met deze ervaring kunnen we ook advies en tuintips geven voor uw eigen tuin.

Natuur Goed voedselbos en eetbare natuurtuin, uniek op Texel. Het is het resultaat van 30 jaar groenervaring van zowel Siem als Conradine. We vinden het leuk je er meer over te laten zien. Kom langs op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 14.00 en 17.00. In ons winkeltje vind je eetbare planten, thee van eigen terrein en jam en meer.

Entree: 7,50 p.p. incl thee of koffie met koek. Voor de theeliefhebbers hebben we thee van eigen terrein…….verrassende smaken!

Voor groepen van 10 tot 30 personen maken van graag een afspraak op maat. Kijk ook op thee proeverij of andere activiteiten  met mogelijkheden voor groepen.

Tot ziens, Siem en Conradine

Met de entreeprijs helpt u ons aan de financiële middelen om verder te gaan met de ontwikkeling van de tuin. Alvast bedankt! 

 

Deel dit evenement, kies je platform!