Met plezier in je eigen tuin!

 

De tuin is je eigen buiten, dicht bij huis. Er is een keuze voor een strak betegelde tuin, dat lijkt het makkelijkst. Maar groen kan ook heel eenvoudig zijn. Er is een tuinvorm die energie geeft, in plaats van dat het je energie kost. de onderhoudsvrije groene tuin.

De natuur heeft gedurende het jaar een andere verschijningsvorm. Behalve de gekozen planten en bomen maken de seizoenen, het weer, de vogels en insecten er telkens weer een verrassende plek van. Hoe begeleidt je al die verschijnselen op een juiste manier? Bij Natuur Goed vind je voorbeelden en kennis voor een mooie eigen buitenruimte. De natuur kan een goede hulp zijn in het realiseren van jouw wensen. Daarover leren we je graag door samen te werken.  Thema’s die aan bod komen:

  • de natuurlijke vorm van de bomen en struiken
  • het aantrekken van vogels en vlinders
  • waterberging en hittereductie

Met meer dan 25 jaar ervaring in tuin- en landschap zijn we de gesprekspartner voor jouw ambities. De tuin hoeft niet een blok aan het been te zijn. We maken er wat moois van;

  • tuinontwerp en stappenplan maken voor het aanpassen van de bestaande tuin, met behoud van zoveel mogelijk goede elementen
  • een snoeiplan uitvoeren om struiken en bomen een nieuw leven te geven
  • cursus ‘tuinieren met de natuur’
  • samen werken in je tuin terwijl ik kennis overdraag; tuincoach
  • proces begeleiden voor aanpassen van de tuin, all-in of met verschillende specialisten

Het werk aan uw tuin kan zowel op Texel als vanaf Culemborg plaatsvinden.

Activiteiten

Tuinieren met de natuur

De cursus Tuinieren met de natuur geeft een frisse kijk op tuinieren in het algemeen. Het is een cursus met een gedegen theoretische inleiding over plantsoorten, onderhoudsmethoden, tuinontwerp en het lijnenspel. Daarnaast is het een praktische cursus voor onderhoud en aanpassingen in de tuin. Deze cursus is interessant voor eigenaren van zowel de grote als de kleine tuin. Het geeft je de basis om een eigen plek te creëren en te beheren. In de cursus leer je daaraan sturing te geven.

Meer weten »
€ 120,00
Koningsweg 4, Oosterend Texel, Koningsweg 4
Oosterend, Texel, Nederland
Google Maps