Met plezier in je eigen tuin!

 

De brede tuin- en landschaps ervaring van Conradine de Reus is ter beschikking voor ieder die graag een passende plek rondom het huis of bedrijf wil hebben. De tuin als plek om te verblijven, genieten, buiten te rommelen (rommelen = werk waar je geen erg in hebt dat je het doet), te oogsten en met je dierbaren samen te zijn.

Die plek buiten hoeft niet een blok aan het been te worden. De tuincoach helpt op basis van veel kennis en ervaring waar je dat nodig hebt. Door samen in je tuin te werken, een rondwandeling te maken of door wat extra werk te verzetten. Met name deskundige snoei naar een duurzaam eindresultaat is een specilaiteit. Tijdens de contactmomenten wordt zoveel mogelijk kennis over gedragen, zodat je je eigen tuin nog beter leert kennen en die met enig gemak kunt bijhouden. Het maken van een schetsontwerp of beplantingsplan behoort ook tot de mogelijkheden.

De tuincoach is beschikbaar voor schetsontwerpen, beplantingsplannen, voorbereiding en uitvoering van aanpassingen in je tuin, het snoeien en onderhoud.

Bij voldoende belangstelling verzorgen we cursussen.

Activiteiten

Cursus- Tuinieren met de natuur

De cursus Tuinieren met de natuur en je eigen tuinontwerp […]

Meer weten »
€ 160,00
Oosterend Texel, Oosterend, Nederland
Google Maps