Actief en leerzaam

Bij Natuur Goed vind je het ‘andere’ uitje voor groepen van 8 tot 24 personen. Actief, leerzaam en vooral ook genieten van het buiten zijn en lekker eten. Onze natuurtuin is nog in ontwikkeling terwijl er al veel eetbare gewassen te vinden zijn. De eetbare natuurtuin is geïnspireerd op de principes van voedselbos, permacultuur en tuinarchitectuur. Je bent van harte welkom op een van onze activiteiten!

We gaan oogsten, buiten de maaltijd voorbereiden en koken, genieten van de rust en ruimte. Het terrein van 1 hectare is een prachtige entourage voor een groepsuitje. Het seizoen voor groepsuitjes en bijeenkomsten is van 1 april tot 31 oktober. Mogelijk  is de winterse periode ook nog geschikt voor outdoor cooking rond de kerstdagen. De activiteiten zijn een totaalprogramma, dus inclusief de aangeboden consumpties. Onderstaand zijn voorbeelden van programma’s opgenomen. Voor groepen wordt in overleg een programma op maat gemaakt op dinsdag t/m zaterdag.

Programma voorstellen

Rondleiding – natuurtuin thuis maken – groep

Rondleiding met veel informatie over de ontwikkeling van een (natuur)tuin bij u thuis. Wij zijn trots op onze tuin, die nog volop in ontwikkeling is en delen onze kennis graag met geïnteresseerden. 

Find out more »
€15
Koningsweg 4, Oosterend Texel, Koningsweg 4
Oosterend, Texel, Nederland
+ Google Maps

Outdoor cooking- eten uit de natuur

Koken uit de natuur, je eigen driegangendiner. Je gaat aan de slag in de natuurtuin, oogsten bereiden en koken met (on)kruiden en Texelse producten. We vinden eetbare kruiden, die gebruiken we om een net even andere maaltijd te maken. We kiezen niet de extremen, maken de maaltijd compleet met vlees, rijst of aardappel. Een gezellig en actief uitje op een unieke locatie!

Find out more »
€47.50
Koningsweg 4, Oosterend Texel, Koningsweg 4
Oosterend, Texel, Nederland
+ Google Maps

Lunch maken uit de natuur – groep

Rond het midden van de dag, buiten je ingrediënten verzamelen en een lunch samenstellen. De bijeenkomst is een combinatie van actief bezig zijn en lekker eten. In onze natuurtuin ga je, onder begeleiding, op zoek naar eetbare gewassen. Aan de hand van receptenkaarten verwerk je de oogst van kruiden, bessen en bloemen.

Find out more »
€18.50
Koningsweg 4, Oosterend Texel, Koningsweg 4
Oosterend, Texel, Nederland
+ Google Maps