Actief en leerzaam

Op zoek naar een groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Natuur Goed vind je het andere uitje voor groepen van 8 tot 24 personen. Actief, leerzaam en vooral ook genieten van het buiten zijn en lekker eten. Onze natuurtuin is nog in ontwikkeling. We zijn in 2019 begonnen met de eerste aanplant van de eetbare tuin, als aanvulling op de kruiden en groenten uit de natuur.

We gaan buiten koken en bereiden, genieten van de rust en ruimte. De ontwikkeling van de natuurtuin biedt veel te zien te beleven. Je bent welkom met je groep. Het seizoen voor groepsuitjes en bijeenkomsten is van 1 april tot 31 oktober, tevens kunnen er afspraken worden gemaakt voor winterse outdoor cooking rond de kerstdagen. Onderstaand zijn voorbeelden van programma’s opgenomen. Voor groepen wordt in overleg een programma op maat gemaakt op dinsdag t/m zaterdag.

Programma voorstellen

Lunch maken uit de natuur – groep

Rond het midden van de dag, buiten je ingrediënten verzamelen en een lunch samenstellen. De bijeenkomst is een combinatie van actief bezig zijn en lekker eten. In onze natuurtuin ga je, onder begeleiding, op zoek naar eetbare gewassen. Aan de hand van receptenkaarten verwerk je de oogst van kruiden, bessen en bloemen.

Meer weten »
€17.50
Koningsweg 4, Oosterend Texel, Koningsweg 4
Oosterend, Texel, Nederland
+ Google Maps