Laden Evenementen

U bent even weg van thuis, maar zou graag iets van het mooie natuurgevoel mee willen nemen? Dat kan! De tuincoach is op afspraak beschikbaar voor advies over uw tuin.

Het kan inspirerend zijn om eerst een keer bij ons op bezoek te komen. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag middag is onze tuin geopend voor bezoek (entree 7,50). Na de eerste kennismaking tijdens het bezoek is het mogelijk om advies op maat te krijgen. Vooraf aanmelden voor het advies is wenselijk.

Wat neemt u mee?

  1. Een globaal getekende plattegrond van uw tuin, bij voorkeur van het hele perceel, ook als u maar een klein gedeelte wilt aanpassen.
  2. Foto’s van de omgeving.
  3. Foto’s van de tuin, bij voorkeur ook vanuit het huis genomen, vanaf het terras en vanaf de straat.

Wat kunt u verwachten?

In een eerste persoonlijk gesprek van ongeveer 1 uur, dat bij ons in de tuin plaats vindt, nemen we de kansen en mogelijkheden van uw tuin door. Uw geeft aan hoe u de tuin wilt gebruiken en wat uw belangstelling heeft. Met de ontwerpervaring van meer 30 jaar geef ik u de tips en ideeën om een interessante en afwisselende tuin te maken. Het gesprek wordt vastgelegd in een zo genoemd ‘vlekkenplan’. Daarop vindt u het advies voor de hoofdindeling van de tuin, in sferen weergegeven. Een voorbeeld daarvan is de verdeling in hoofdterras, een bloemenborder, zichtlijnen en ideen over waterberging of een eetbare tuin. Een goede tuin is ingedeeld naar uw gebruik, de beplanting is ondersteunend aan uw wensen.

De kosten voor het persoonlijk adviesgesprek bedragen € 75,-.

In geval u een meer nauwkeurig advies wenst kan dat ook. Na het persoonlijk gesprek houden we dan contact via videobellen zodra u weer thuis bent. U geeft dan meer info over de situatie ter plaatse. Een vervolg kan dan bestaan uit:

  • Beplantingsplan, planten kunnen door heel nederland op bestelling geleverd worden.
  • Werktekening voor de aanleg van terrassen, paden, watergoten, pergola’s etc. Op basis hiervan kunt u zelf de aanleg en aanpassingen ter hand nemen.
  • Werkbeschrijving tbv het aanbesteden van het werk aan de hovenier bij u in de buurt.

Tot ziens in onze natuurlijke tuin in Oosterend – Texel.

Conradine

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

 

Deel dit evenement, kies je platform!