Laden Evenementen

U bent even weg van thuis, maar zou graag iets van het mooie natuurgevoel thuis in de tuin willen hebben. Dat kan! De tuincoach is op afspraak beschikbaar voor advies.

Het kan inspirerend zijn om eerst een keer bij ons op bezoek te komen. Iedere dinsdag en donderdag is er, na aanmelding, om 15.00 uur het ‘intro; de (natuur)tuin bij u thuis‘. Na de eerste kennismaking tijdens deze rondleiding is het mogelijk om advies op maat te krijgen. De kosten voor het intro komen dan te vervallen. Vooraf aanmelden voor het advies is wenselijk.

Wat neemt u mee?

  1. Een globaal getekende plattegrond van uw tuin, bij voorkeur van het hele perceel, ook als u maar een klein gedeelte wilt aanpassen.
  2. Bij voorkeur ook wat foto’s van uit het huis genomen, vanaf het terras genomen en vanaf de straat of omgeving. (dit kan in een tweede fase)

Wat kunt u verwachten?

In een eerste persoonlijk gesprek van ongeveer 1 uur, dat bij ons in de tuin plaats vindt, nemen we de kansen en mogelijkheden van uw tuin door. Uw geeft aan hoe u de tuin wilt gebruiken en wat uw belangstelling heeft. Met de ontwerp ervaring van meer dan 25 jaar geef ik u de tips en ideeën om, als het moet, met weinig ruimte een interessante en afwisselende tuin te maken. Het gesprek wordt vastgelegd in een zo genoemd ‘vlekkenplan’. Daarop vindt u het advies voor de hoofdindeling van de tuin, in sferen weergegeven. Een voorbeeld daarvan is de verdeling in hoofdterras met klimplanten, een neventerras onder de druivenpergola, combinatie sier- eettuin of een natuurlijke de afscherming van de privé delen van uw tuin.

De kosten voor het persoonlijk adviesgesprek bedragen € 75,-.

In geval u een meer nauwkeurig advies wenst kan dat ook. Na het persoonlijk gesprek houden we dan contact via videobellen zodra u weer thuis bent. U geeft dan meer info over de situatie ter plaatse. Een vervolg kan dan bestaan uit:

  • Beplantingsplan
  • Werktekening voor de aanleg van terrassen, paden, watergoten, pergola’s etc. Op basis hiervan kunt u zelf de aanleg en aanpassingen ter hand nemen.
  • Werkbeschrijving tbv het aanbesteden van het werk aan de hovenier bij u in de buurt.

Tot ziens in onze natuurlijke tuin in Oosterend – Texel.

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis