Laden Evenementen

U bent even weg van thuis, maar zou graag iets van het mooie natuurgevoel mee terug willen nemen? Dat kan! De tuincoach is op afspraak beschikbaar voor een maatadvies voor uw tuin. Met een tuinadvies van Natuur Goed gaat het over een tuin die past in z’n omgeving, dat kan een stedelijk of landschappelijke omgeving zijn. De natuurlijke ontwikkeling van bomen en struiken staat centraal bij de keuzes voor soorten en plantmethoden. En natuurlijk vormt de functie die uw tuin vervuld voor u het uw gezin de spil. Een tuin die goed functioneert in het dagelijks gebruik blijft het langste mooi. Een tuin met de juiste plantsoorten vraagt het minste onderhoud.

Mogelijk vind u het inspirerend om eerst een keer bij ons op bezoek te komen, tijdens de openingstijden op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag (entree € 7,50). We kunnen dan een afspraak maken voor een tuinadvies op maat.

Wat neemt u mee?

  1. Een globaal getekende plattegrond van uw tuin, bij voorkeur van het hele perceel, ook als u maar een klein gedeelte wilt aanpassen. (heeft u die niet, dan kan ik op basis van uw adres een uitdraai maken van uw perceel)
  2. Foto’s van de omgeving.
  3. Foto’s van de tuin, bij voorkeur ook vanuit het huis genomen, vanaf het terras en vanaf de straat.

Wat kunt u verwachten?

In een eerste persoonlijk gesprek van ongeveer 1 uur, dat bij ons in de tuin plaats vindt, nemen we de kansen en mogelijkheden van uw tuin door. Uw geeft aan hoe u de tuin wilt gebruiken en wat uw belangstelling heeft. Met de ontwerpervaring van meer 30 jaar geef ik u de tips en ideeën om een interessante en afwisselende tuin te maken. Het gesprek wordt vastgelegd in een zo genoemd ‘vlekkenplan’. Daarop vindt u het advies voor de hoofdindeling van de tuin, in sferen weergegeven. Een voorbeeld daarvan is de verdeling in hoofdterras, een bloemenborder, zichtlijnen en ideeën over waterberging of een eetbare tuin. Een goede tuin is ingedeeld naar uw gebruik, de beplanting is ondersteunend aan uw wensen.

De kosten voor het persoonlijk adviesgesprek bedragen € 125,-.

In geval u een meer nauwkeurig advies wenst kan dat ook. Na het persoonlijk gesprek houden we dan contact via videobellen zodra u weer thuis bent. U geeft dan meer info over de situatie ter plaatse. Een vervolg kan dan bestaan uit een beplantingsplan. Zo nodig kunnen planten volgens plantlijst door heel nederland geleverd worden.

Tot ziens in onze eetbare natuurtuin Oosterend – Texel.

Conradine

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

 

Deel dit evenement, kies je platform!