Laden Evenementen

Thee van (on)kruid zelf maken, dat kan! We gaan samen aan de slag! Er wordt immers meestal thee van kruiden uit verre oorden gedronken, maar dat hoeft niet. Een thee van nederlandse (on)kruiden, uit de eigen natuur is heel lekker en nog gezond ook. Denk aan munt, brandnetel en kamille, maar ook weegbree, heermoes of guldenroede. Veel (maar niet alle) kruiden zijn eetbaar en goed te gebruiken voor een smaakvolle thee. Begeleiding is aanwezig en om de noodzakelijke keuzes voor de eetbare planten te maken.

Tijdens de bijeenkomst neem ik je mee het veld in. Daarna maken we de kruiden gereed om te drogen en mag je uit mijn voorraad je eigen theemengsel samenstellen voor thuis.

De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.00 uur.

  • ontvangst met een drankje en koek
  • toelichting en instructie voor het vinden en plukken van kruiden
  • klaar maken van de oogst voor drogen van de kruiden
  • samenstellen van je eigen thee melange

We houden de workshop iedere dinsdag en donderdag, groepsgrootte van 8 tot 20 personen. Graag vooraf aanmelden. Bij voldoende aanmelding gaat de bijeenkomst door. Maatwerk voor groepen is mogelijk, ook op andere dagen.

Kosten: € 14.50 p.p.

Tot ziens in Oosterend, Conradine

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

Deel dit evenement, kies je platform!