Laden Evenementen

Zelf je thee maken door het plukken van kruiden, dat kan bij Natuur Goed! We gaan samen aan de slag! Er wordt veelal thee van kruiden uit verre oorden gedronken, maar dat hoeft niet. Een thee van nederlandse (on)kruiden, uit de eigen natuur doet daar niet voor onder. Het is verrassend lekker en nog gezond ook! Denk aan munt, brandnetel en kamille, maar ook weegbree, heermoes of guldenroede. Veel (maar niet alle) kruiden zijn eetbaar en goed te gebruiken voor een smaakvolle thee. Begeleiding is aanwezig en om de noodzakelijke keuzes voor de eetbare planten te maken.

Deze bijeenkomst neem ik je mee het veld in, laat je ervaren hoe het is om te zoeken, plukken en verzamelen. Tips voor thuis als je van plan bent om zelf te gaan oogsten, tips voor aankoop als je graag een goede thee in de winkel koopt.

De workshop wordt afgerond met het samenstellen van je eigen theemix voor thuis.

De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.00 uur. Op de volgende data in aanmelding niet mogelijk:  3 aug. van 5 t/m 8 sept. en 19 sept. Op de overige dagen ontvangen we je graag!

  • ontvangst met een drankje en koek
  • toelichting en instructie voor het vinden en plukken van kruiden
  • klaar maken van de oogst voor drogen van de kruiden
  • samenstellen van je eigen thee melange

We houden de workshop iedere dinsdag en donderdag met een groepsgrootte van 8 tot 20 personen. Individueel aanmelden voor de dinsdag of donderdag graag vooraf. Bij voldoende aanmelding gaat de bijeenkomst door. Maatwerk voor groepen tot 30 personen is mogelijk, ook op andere dagen.

Kosten: € 14.50 p.p.

Tot ziens in Oosterend, Conradine

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

Deel dit evenement, kies je platform!