Laden Evenementen

De rondleiding met veel informatie gaat over de ontwikkeling van een (natuur)tuin bij u thuis. Wij zijn trots op onze tuin, die nog volop in ontwikkeling is en delen dat graag met geïnteresseerden.  Tijdens de thee/ koffie wordt een lezing gehouden over het laten ontstaan en het beheer van een natuurlijke tuin. We maken een rondwandeling over het terrein en staan stil bij het grondwerk, de soorten en de bruikbaarheid ervan.

Ook een vraag als ‘Wat komt er bij kijken om thuis een natuurtuin te maken?’ komt aan bod. We bedoelen dan een tuin waarin flora en fauna, maar ook water en klimaat een plekje krijgen. Hoe kan je een begin maken en wat kan je verwachten van het resultaat?

In onze tuin maak je kennis met de eerste stappen die wij zetten. Van ‘kaal’ weiland tot een eetbare tuin. Een proces waar wij zeker vijf jaar voor zullen uittrekken. Uiteindelijk is een tuin nooit af, maar wijzigingen en aanpassingen worden op termijn onderdeel van het reguliere beheer.

Wist u trouwens dat een natuurlijke tuin onderhoudsarm is? Als je met de natuur gaat meebewegen, zal die een groot deel van het werk doen!

Conradine en Siem hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van groenvoorziening, tuin- en landschap. Kennisdelen is leuk, kom langs! De aangeboden consumptie is inbegrepen.

Een tuinadvies voor de eigen tuin kunnen we op afspraak maken. Een plattegrond en foto’s van de locatie is dan nodig. Maak daarvoor apart een afspraak.

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

Deel dit evenement, kies je platform!