Laden Evenementen

Een lunch zelf maken uit de natuur? Dat kan! De eetbaarheid van de eigen natuur gaan we ontdekken, je gaat zelf de op zoek naar de ingrediënten voor je lunch. Je maakt een salade van kruiden die je erg goed kent, maar mogelijk nooit hebt gegeten. En kruidenboter is zeer smaakvol van eigen bodem! De workshop is een combinatie van actief bezig zijn en (h)eerlijk eten. Aan de hand van receptenkaarten verwerk je de kruiden, bessen en bloemen. Als het koud weer wordt er bij de houtkachel binnen gegeten, maar bij voorkeur buiten aan de lange tafels.

Met uw eigen gezelschap wordt één gerecht gemaakt. De andere deelnemers verzorgen ook gerechten. Samen wordt het een complete lunch. Naast de oogst uit de tuin vullen we de lunch aan met Texelse producten.

Iedere dinsdag en donderdag tussen 11.30 tot 14.00 uur, na inschrijving vooraf. Op de volgende data is aanmelden niet mogelijk: 18 mei, 27 juni t/m 6 juli en van 12 t/m 21 sept. Op de andere dagen bent u van harte welkom.

  • ontvangst en uitleg over eten uit de natuur, onder genot van kruidenthee en koek.
  • oogsten en plukken
  • bereiden van het recept
  • lunch aan de lange tafels, bij voorkeur in de tuin.

De workshop is geschikt voor iedereen die wel eens in de keuken staat. Kinderen zijn welkom, per kind één volwassene voor de begeleiding.

Kosten € 18,50 p.p. inclusief aangeboden consumpties.

Deelname is mogelijk door vooraf in te schrijven via de onderstaande aanmeld-knop of te mailen of te bellen.

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

 

 

Deel dit evenement, kies je platform!