Laden Evenementen

Een lunch maken, gewoon uit onze eigen natuur? Een groepsactiviteit voor 10 tot 24 personen. De eetbaarheid van de eigen natuur gaan we ontdekken, je gaat zelf de op zoek naar de ingrediënten voor je lunch. Je maakt een salade van kruiden die je erg goed kent, maar nooit hebt gegeten. En kruidenboter is zeer smaakvol van eigen bodem! De workshop is een combinatie van actief bezig zijn en (h)eerlijk eten. Aan de hand van receptenkaarten verwerk je de kruiden, bessen en bloemen. Als buiten te koud is kunnen we bij de houtkachel de lunch nuttigen!

We vullen het aan met Texelse producten om tot een complete lunch te komen.  Binnen 1,5 uur staat een (H)eerlijke en complete lunch op tafel. De consumpties zijn inbegrepen.

Voorstel voor het programma ;
tussen 11.30 en 13.30 uur

  • ontvangst met koffie/thee en koek en uitleg over eten uit de natuur
  • oogsten en plukken
  • bereiden van de recepten in klein groepen
  • aanschuiven aan de lange tafel voor de lunch

De workshop is geschikt als groepsuitje en kunnen worden gehouden op dinsdag tot en met zaterdag. Enige basisvaardigheden in de keuken zijn vereist. Kinderen zijn welkom en kunnen actief meedoen als ieder kind wordt begeleidt door één volwassene.

Kosten € 18,50 p.p. Vraag naar de combinatiemogelijkheden met andere activiteiten in Oosterend en omgeving. Mail / bel 06 – 23 80 77 94 Conradine de Reus of gebruik de aanmeldknop op deze pagina. Vermeld gewenste datum en tijd.

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

 

 

Deel dit evenement, kies je platform!