Laden Evenementen

Hoe pak je het aan om van je saaie tegel of grastuin een leuke natuurlijke tuin te maken. Hoeveel werk is het en wanneer kan je eraan beginnen? Met de lezing en rondleiding over ‘een eigen tuin maken’ gaan we mogelijkheden voor de tuinen van de deelnemers langs. Er komen voorstellen voor een gedegen indeling naar functies van de tuin. Voorbeelden van natuurlijke beplanting, oplossingen  voor water en hitte en gebruik maken van wat er al in de tuin aanwezig is. Als het kan neem dan foto’s en een plattegrond mee, dan kom je vol tips weer thuis. Ben je met vakantie, heb je een recreatiewoning of wil je je eigen tuin op Texel verbeteren? Je bent welkom. De aangeboden consumptie is inbegrepen.

Eens per 2 weken, in de oneven weken, wordt de lezing op woensdagmiddag gehouden. Vooraf inschrijven is gewenst. De volgende data vervallen: 5 juli, 13 sept.

Tijd: 15.30 tot 17.00 uur.

Conradine en Siem hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van groenvoorziening, tuin- en landschap. Kennisdelen is leuk, kom langs!

Een tuinadvies voor de eigen tuin kunnen we op afspraak maken. Een plattegrond en foto’s van de locatie is dan nodig. Maak daarvoor apart een afspraak.

Onze andere activiteiten zijn; lunch uit de natuur, diner met groepen, intro; natuurtuin bij u thuis, thee van (on)kruid, tuincoach bij u thuis

Deel dit evenement, kies je platform!