Laden Evenementen

Bent u als groep geïnteresseerd in de natuurtuin bij u thuis? We houden een lezing over onze ontdekkingsreis met de natuur op ’t Bossie Oosterend. Tijdens de thee/koffie met koek komen de basis principes over tuinieren met de natuur aan bod. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Wat komt er bij kijken om de natuur voor je in te zetten? Wat ontwikkeld zich vanzelf, wat vraagt sturing? Een natuurtuin is die plek waar flora en fauna en ook water en klimaat een plekje krijgen. Welke verwachtingen zijn reëel?

In onze tuin maak je kennis met de eerste stappen die wij zetten. Van strak grasland tot een eetbare natuurtuin. Een proces waar wij vijf jaar voor zullen uittrekken. Uiteindelijk zal de tuin nooit af zijn, na die vijf jaar worden wijzigingen en aanpassingen een onderdeel van het reguliere beheer en onderhoud.

Wist u trouwens dat een natuurtuin onderhoudsarm is? Ingrijpen op de juiste moment neemt u veel werk uit handen. De natuur zal een groot deel van het werk doen!

Conradine de Reus heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van groenvoorziening, tuin- en landschap.

De bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur en wordt gehouden op werkdagen. Groepsgrootte 8 tot 30 personen. Kosten € 8.50 per persoon, incl aangeboden consumptie. Mail uit@natuurgoed.org of bel 06-23807794 voor overleg en mogelijke combinatie met activiteiten in de buurt.