Laden Evenementen

De eetbare natuurtuin is enkele middagen van de week open voor bezoek. Voor ogen staat een plek waar het heerlijk toeven is met zowel eetbare gewassen als een mooie architectuur. De tuin is open als voorbeeldtuin en om ideeën op te doen. We gebruiken verschillende invalshoeken voor de tuin en kunnen ook advies en tuintips geven. Uit de permacultuur lerende we de permanente bedekking van de tuin. Uit de voedselbossen de meerdere lagen die eetbaar zijn boven elkaar te planten. Uit de tuinarchitectuur pasten we de zichtlijnen, zitplekken en bomenrijen toe.

Natuur Goed is uniek. Het is het resultaat van 30 jaar groenervaring van Siem en Conradine. We vinden het leuk je er meer over te laten zien. Kom langs op dinsdag- woensdag of donderdagmiddag tussen 14.00 en 17.00. Op de volgende data zijn we helaas gesloten; 18 mei, 27 juni t/m 6 juli en van 12 t/m 21 sept. Op de andere dagen bent u van harte welkom!

Entree: 7,50 p.p. incl thee (uit eigen tuin) of koffie met koek. Voor de theeliefhebbers hebben we thee van eigen (on)kruiden…. en verrassende smaak.

Tot ziens, Siem en Conradine

Met de entree-prijs helpt u ons aan de financiële middelen om verder te gaan met de ontwikkeling van de tuin. Alvast bedankt! 

 

Deel dit evenement, kies je platform!