Agenda op datum

Activiteiten volgens agenda om individueel aan deel te nemen. We stellen jaarlijks een aantal activiteiten open voor individuele inschrijving. Deze gaan door bij voldoende belangstelling. schrijf in door de ‘reserveer nu’ knop te gebruiken, te mailen of even te bellen.

Onder de titel ‘Groepsuitjes’ zijn activiteiten voor groepen van 12 tot 25 personen opgenomen.

 

 

 

koken kookworkshop eten uit de natuur groepsuitje teambuilding
Cursus – Koken met (on)kruid – 6 mei

De cursus koken met onkruid bij Natuur Goed is een laagdrempelige instap voor eten uit de natuur. Heb je altijd als eens iets willen uitproberen, maar weet je niet goed hoe te beginnen. De introductiemiddag met koken met (on)kruid helpt je op weg naar ontdekken, proeven en genieten van eten uit de natuur. Heb je een beetje kookervaring? Kom dan een keertje meedoen. We gaan aan de slag met o.a. bra


Start tijd: 15:00 Eind tijd: 19:00 Vanaf: 6 mei 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
kruiden thee groep cursus natuur gezond
Cursus Kruiden verzamelen, thee maken – 6 mei

Een cursus voor het verzamelen van kruiden uit de natuur of thee van te maken. Hoe vind je kruiden? Hoe kun je ze oogsten en drogen? En hoe maak je er dan ook nog een gezonde en lekkere thee van. Gezondheid kan heel lekker zijn! Ontdek de natuur dichtbij je, proef, ruik en geniet ervan.


Start tijd: 10:00 Eind tijd: 12:00 Vanaf: 6 mei 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
natuur tuin tuinieren cursus NatuurGoed
Cursus – Tuinieren met de natuur – juni

Tuinieren met de natuur. De natuurtuin bestaat in grote en ook in een kleine tuinen. Tuinieren met de natuur is eigenlijk tuinieren voor genieters. Een eerste kennismaking met de natuur als beheerder van je tuin en het maken van je eigen tuinplan.


Start tijd: 19:00 Eind tijd: 21:30 Vanaf: 5 juni 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
koken groepsuitje teambuilding natuur koken onkruid
Cursus – Koken met (on)kruid – 9 juni

Koken met kruiden uit de natuur en streekproducten. Dat is wat we doen tijdens de kookworkshop. Afhankelijk van het seizoen en de tijdsbesteding gaat u zelf zoeken en plukken, voorbereiden en koken. Na een toelichting over bruikbare planten, gaat u oogsten en de maaltijd bereiden. Een puur en (h)eerlijke maaltijd in een driegangendiner. Bij mooi weer zoeken we de beste plek in de tuin om aan de la


Start tijd: 15:00 Eind tijd: 19:00 Vanaf: 9 juni 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
kruiden thee natuur cursus groepsuitje teambuilding
Cursus – Kruiden verzamelen-thee maken – 9 juni

Een cursus voor het verzamelen van kruiden uit de natuur of thee van te maken. Hoe vind je kruiden? Hoe kun je ze oogsten en drogen? En hoe maak je er dan ook nog een gezonde en lekkere thee van. Gezondheid kan heel lekker zijn! Ontdek de natuur dichtbij je, proef, ruik en geniet ervan.


Start tijd: 10:00 Eind tijd: 12:00 Vanaf: 9 juni 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
natuur tuin tuinieren cursus NatuurGoed
Cursus; Tuinieren met de natuur – aug

De cursus Tuinieren met de natuur. Hoe kan je hand in hand met de natuur een mooie tuin maken? En wat velen niet weten, het is minder tijdrovend dan het traditioneel tuinieren! Bovendien kan je regelmatig op ontdekkingsreis door je eigen tuin, immers de natuur verrast!


Start tijd: 19:00 Eind tijd: 21:30 Vanaf: 20 augustus 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel