Maatwerk voor groepen

natuur goed Groepsuitje bedrijfsuitje koken natuur

Het seizoen voor het houden van groepsuitjes en bijeenkomsten is van 1 april tot 31 oktober. Onderstaand de voorbeelden van programma's die ook via de knop 'reserveer nu' direct te bestellen zijn. Voor groepen kan het programma op maat worden gemaakt

Programma voorstellen

natuur koken cursus teambuilding groepsuitje NatuurGoed
Groepsuitje- teambuilding; koken met (on)kruiden

Koken uit de natuur, meer dan een kookworkshop. We gaan de middag aan de slag in de nederlandse natuur, koken met (on)kruiden. In de uiterwaarden van de Lek op zoek naar eetbare kruiden, die we kunnen gebruiken om een maaltijd net even anders dan anders te maken. We kiezen niet echt de extremen, maar laten jullie kennismaken met een andere kant van (on)kruid. Met je groep ga je, onder begeleiding, de eetbare planten zoeken, oogsten en voorbereiden.


Start tijd: 15:00 Eind tijd: 19:30 Vanaf: 1 april 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
kruiden verzamelen groepsuitje teambuilding thee maken
Groepsuitje – Kruiden verzamelen en thee maken

In de uiterwaarden kruiden verzamelen in de ruige natuur en daarvan een eigen thee smaak maken door verschillende kruiden samen te brengen. Kies je voor een bepaald thema van gezondheid of ontspanning, of maak je gewoon de meest verrassende smaakcombinatie. Met dit groepsuitje bij Natuur Goed maak je op een gezellige manier kennis met de eetbare natuur. Het is een laagdrempelig uitje. Iedereen kan meedoen, op basis van de intake wordt een programma op maat gemaakt.


Start tijd: 10:00 Eind tijd: 12:00 Vanaf: 1 april 2018 Locatie: Fort Werk aan het Spoel