Maatwerk voor groepen

natuur goed Groepsuitje bedrijfsuitje koken natuur

Het seizoen voor het houden van groepsuitjes en bijeenkomsten is van 1 april tot 31 oktober. Onderstaand de voorbeelden van programma's die ook via de knop 'reserveer nu' direct te bestellen zijn. Voor groepen kan het programma op maat worden gemaakt

Programma voorstellen

natuur goed groepsuitje koken teambuilding
Kookworkshop-groep; koken met (on)kruiden

Koken met (on)kruiden en andere producten uit de natuur, dat is wat we doen bij de kookworkshop. Zelf op zoek in de natuur en met een mandje vol beginnen aan het bereiden van de maaltijd. We koken het liefst buiten op eenvoudig gastoestellen, dicht bij de natuur. Afhankelijk van het seizoen en de tijdsbesteding struin je in de tuin onder leiding je maaltijd bij elkaar. Of het nu de brandnetel is, een kornoeljebes of of andere kruiden. Ieder jaar ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden, maar de toppe


Start tijd: 15:00 Eind tijd: 20:00 Vanaf: 1 april 2017
kruiden verzamelen groepsuitje teambuilding thee maken
Groepsuitje – Kruiden verzamelen en thee maken

In de uiterwaarden je kruiden verzamelen, in het wild, en daarvan dan een eigen thee smaak samenstellen. Een verrassende smaak! Nog geen 100 jaar geleden was dat de gangbare methode, nu kunnen we het opnieuw ontdekken. Samen op zoektocht naar eetbare en bruikbare (on)kruiden met een lekkere smaak. 


Start tijd: 10:00 Eind tijd: 11:30 Vanaf: 1 april 2017 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
tuinieren natuur beelden zichtlijnen ontwerp tuincoach
Cursus – Tuinieren met de natuur

Tuinieren met de natuur. De natuurtuin bestaat in grote en ook in een kleine tuinen. Tuinieren met de natuur is eigenlijk tuinieren voor genieters. Een eerste kennismaking met de natuur als beheerder van je tuin en het maken van je eigen tuinplan.


Start tijd: 09:00 Eind tijd: 13:00 Vanaf: 25 maart 2016 Locatie: Fort Werk aan het Spoel
groepsuitje proeverij onkruid eten natuur
Proeverij van (on)kruiden 5/5

Natuur Goed maakt van verschillende planten gerechten en hapjes in de proeverij van (0n)kruiden. Is de maaltijd een beetje te spannend voor je, maar wil je graag een keer proeven hoe de Nederlandse natuur smaakt? Dat kan. Tijdens de proeverij ben je van harte welkom om te proberen wat je er lekker van vindt. Zo kan je je verbazen over de smaak van onder andere duizendblad, paardenbloem of zevenblad. Verwerkt in een pesto of tappenade is het heel verrassend.


Start tijd: 16:00 Eind tijd: 17:00 Vanaf: 5 mei 2017 Locatie: Fort Werk aan het Spoel